Η Data SMS Greece είναι θυγατρική της Nvia μιας εταιρείας με μεγάλη εμπειρία στην Πληροφορική Τεχνολογία και στον Τομέα της Επικοινωνίας, εξειδικευμένη στους τομείς Wireless, SMS και στις φωνητικές υπηρεσίες.

Με την ίδρυση της το 2001, η Nvia πρωτοπορεί και εισάγει μία από τις πρώτες πλατφόρμες προηγμένης τεχνολογίας για αποστολή μηνυμάτων SMS που λειτουργεί στην Ισπανία, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Μέσω της τεχνολογίας της, η Nvia προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις SMS σε εκατοντάδες εταιρείες στις χώρες που δηλώνει παρουσία με τις καμπάνιες Mobile Marketing, τις υπηρεσίες διαδραστικής επικοινωνίας και την πώληση περιεχομένου πολυμέσων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται κυρίως από μηχανικούς πληροφορικής, αλλά απασχολεί και ειδικούς στο SMS Marketing, στις φωνητικές υπηρεσίες, στα μηνύματα PREMIUM, στο TV CHAT, στις υπηρεσίες WAP και στις Γραφιστικές Τέχνες, μεταξύ άλλων. Τα σχεδιασμένα κεντρικά συστήματα προσαρμοσμένα στον πελάτη, καθώς και η άμεση σύνδεση με τους εθνικούς φορείς εκμετάλλευσης κινητών δικτύων στις χώρες στις οποίες η Nvia είναι παρούσα, μαζί με μια εξαιρετικά ειδικευμένη δομή επιτρέπει στην Nvia να προσφέρει εύκολα πρωτοποριακές λύσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.