Το online gaming και η εικονική πραγματικότητα είναι δύο πράγματα που μας γεμίζουν ενθουσιασμό! Γι αυτό ακριβώς και στην Nvia ασχολούμαστε εντατικά με τους συγκεκριμένους τομείς. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και επενδύουμε εδώ και χρόνια σε σύγχρονες τεχνολογίες, πλατφόρμες και συνεργασίες, με στόχο να οδηγούμε τις εξελίξεις. Μερικά από τα έργα μας, για τα οποία αισθανόμαστε περήφανοι, είναι τα εξης:


Miniportal
Ενα mobile gaming portal με αποκλειστικό HTML5 περιεχόμενο! Προσφέρει υψηλής ποιότητας multi-platform παιχνίδια, σε ένα market ανά χώρα, με συνδρομή και local carrier billing.

MVR Store
Μία πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας όπου χρησιμοποιεί το κινητό του χρήστη για να προσφέρει μία πρωτόγνωρη, τρισδιάστατη απόλαυση παιχνιδιών και video.

Jukegames
Ένα portal μεταφρασμένο σε 15 γλώσσες, με περισσότερα από 200 παιχνίδια και καθημερινή ενημέρωση σε νέα και άρθρα.

Ministore
Μία in-portal mobile game υπηρεσία με επιλεγμένο, κορυφαίο περιεχόμενο χωρισμένο σε κατηγορίες και στοχευμένο για κάθε αγορά.

Torofun
Μία multilingual, multiplatform υπηρεσία με παλιότερα, αγαπημένα παιχνίδια, white label και προσαρμόσιμα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις.