Για τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, η Data SMS Greece έχει λανσάρει στην ελληνική αγορά το σύστημα BulkSMS You2Mail. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και εύκολο στο χειρισμό του σύστημα, που απευθύνεται τόσο σε νέους χρήστες, όσο και σε εταιρίες με μεγάλο όγκο αποστολών, που αναζητούν μία πλήρως παραμετροποιήσημη πλατφόρμα, στα μέτρα τους.

Με την τεχνογνωσία, τις direct γραμμές και τις τεχνολογικές λύσεις που διαθέτουμε, μπορούμε να εξασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο ασφαλείας, υψηλή ταχύτητα αποστολής των μηνυμάτων σας και λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται την διαρκή υποστήριξη για την επιχείρησή σας, σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο. Μπείτε στο https://sms.nvia.com και εγγραφείτε εύκολα στο σύστημά μας. Από την πλευρά μας σας προσφέρουμε 2 credit ώστε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας.

Αναφορικά με το κόστος αποστολής, ξεκινά από τα 0.039 €/SMS συν ΦΠΑ, από το πρώτο SMS και μπορεί να μειωθεί, ανάλογα με τον μηνιαίο όγκο αποστολών! Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2110120187 ή να στείλετε ένα email στο info.gr@nviasms.com.